Nekexpert Hilversum

Bent u op zoek naar een nekexpert in Hilversum? MoveWell biedt dit specialisme aan. De kracht van deze praktijk is de samenwerking tussen verschillende disciplines. Dankzij ons grote team en de innovatieve apparatuur bieden wij voor de nek vele behandelmogelijkheden aan. Hieronder leggen wij onze nekexpertise nader uit.

Waarom is MoveWell een nekexpertise centrum

Zoals vermeld bestaat ons team uit meerdere nekexperts. De combinatie van verschillende disciplines maakt de aanpak effectiever. Een succesvolle aanpak kan bestaan uit een combinatie van fysiotherapie, chiropractie en oefentherapie. De tekortkoming van één discipline is de aanvulling van de andere.

Wat is een nekexpert?

Een nekexpert is nekspecialist die een boven gemiddeld aantal nekklachten behandelt. Onze nekexperts zien samen een paar honderd nekklachten per week. Nekklachten zijn uiterst complex. Dit komt met name omdat de wervelkolom als een ketting beweegt. Vele structuren bewegen mee; denk aan de gewrichten tussen de wervels, spieren, tussenwervelschijven en banden. Het is niet gek dat bij veel gebruik er een kink in de kabel kan ontstaan. Onze nekexperts onderzoeken welke type blessure dit betreft. Zo heeft een spierblessure een geheel ander beloop dan een tussenwervelschijfblessure.

Welke nekklachten zien wij veel in de praktijk?

Nek - mechanische oorzaak

nek behandeling chiro fysio

Veruit de meeste nekklachten hebben een mechanische oorzaak.

Artrose in de nek

hoofdpijnklachten artrose

Artrose in de nek kan de bewegelijkheid drastisch verminderen. Het gevolg is dat er plaatselijk irritatie kan ontstaan en vervolgens pijn en stijfheid in de nek.

Hernia in de nek

#fysio #fysiotherapie #chiropractie #praktijk #Hilversum #movewell #movewellminute #behandeling #rugklachten #sportfysiotherapie #bekkenklachten #nekklachten

Hernia’s kunnen in de nek voorkomen. Typisch pijnklachten zijn voelbaar in de nek en arm.

MoveWell Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons.
Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij Rugcentrum Hilversum MoveWell?