Rugscholing in Hilversum?

Bij MoveWell kunt u terecht voor deze dienst. Wij vinden het belangrijk dat u niet alleen herstelt, maar ook voldoende kennis heeft van uw lichaam. Onze oefentherapeut zal u begeleiden tijdens de rugscholing en zal hierbij aandacht besteden aan een goede houding, correcte beweging en stabiliteitstraining.

Wat valt er onder rugscholing?

Bij MoveWell begrijpen we dat veel lichamelijke klachten worden veroorzaakt door overbelasting. Net zoals bijvoorbeeld het langdurig lopen op de wreef van de voet, kan ook jarenlang voorovergebogen zitten voor de computer leiden tot klachten aan gewrichten, spieren, banden en omliggende weefsels. Om deze klachten te voorkomen of te verminderen, bieden wij rugscholing aan. Onze rugscholing richt zich op het aanleren van een correcte lichaamshouding en het verbeteren van mobiliteit en stabiliteit van de wervelkolom door middel van verschillende oefeningen. Dankzij onze sensortechnologie kunnen wij u tijdens de oefeningen direct visuele feedback geven over de stand van uw onderrug, zodat u optimaal kunt trainen en bijleren. Wij gebruiken hiervoor het in3stappenbeter model.

Waarom rugscholing?

Bij MoveWell geloven we dat het investeren in de gezondheid van je rug de sleutel is tot een gelukkig en actief leven. Onze rugscholing programma’s zijn ontworpen om mensen te helpen hun rug te versterken, te stabiliseren en de mobiliteit te verbeteren. Of je nu rugpijn hebt of gewoon je ruggezondheid wilt verbeteren, onze ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden bij het bereiken van jouw doelen. We combineren wetenschappelijk onderbouwde methoden met individuele aandacht en aanpassingsvermogen, zodat je de best mogelijke resultaten kunt behalen. Met MoveWell kun je vertrouwen op een persoonlijke en professionele aanpak om jouw rug te versterken en gezond te houden.

Rugscholing en het traject

Waar richten onze therapeuten zich op?

MoveWell specialisten

Een goede houding is van groot belang bij rugrevalidatie en rugscholing in Hilversum. Een verkeerde houding kan namelijk leiden tot rug- en nekklachten. Het aanleren van een correcte houding is daarom een belangrijk onderdeel van het herstelproces, ongeacht uw leeftijd. Dit betekent dat u een positie aanleert waarbij uw lichaam of de pijnlijke klacht minimaal wordt belast.

Hoe ziet het vervolg van het traject eruit?

#fysio #fysiotherapie #chiropractie #praktijk #Hilversum #movewell #movewellminute #behandeling #rugklachten #sportfysiotherapie #bekkenklachten #nekklachten

Een goede mobiliteit is van groot belang bij rugrevalidatie in Hilversum. In de loop der jaren kan er namelijk een verkeerde beweging ontstaan in ons bewegingsapparaat, wat kan leiden tot klachten. Onze chiropractor en oefentherapeut zullen uw bewegingspatroon analyseren en u vervolgens oefeningen geven om deze te herstellen en verbeteren.

Rugscholing en blijven bewegen

#fysio #fysiotherapie #chiropractie #praktijk #Hilversum #movewell #movewellminute #behandeling #rugklachten #sportfysiotherapie #bekkenklachten #nekklachten

Het is frustrerend om te ervaren dat je spiermassa verliest als je niet meer sport. Helaas geldt dit voor alle spieren in ons lichaam: use it or lose it. Een afname in kracht en conditie van belangrijke spiergroepen kan leiden tot klachten. Onze rugscholing kan u helpen om uw kracht en conditie weer op niveau te brengen. Mocht de rugscholing onvoldoende zijn, dan biedt MoveWell ook rugrevalidatie aan.

MoveWell Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons.
Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij Rugcentrum Hilversum MoveWell?