Bekkenklachten behandelen in Hilversum?

Dit is een veelvoorkomende klacht die wij vaak zien in onze praktijk. Mensen voelen vaak pijn bij het SI-gewricht en/of rond de heupen en bilspieren. De SI-gewrichten zijn de verbinding tussen de rug en het bekken, en kunnen overbelast raken. Gelukkig kunnen chiropractors en fysiotherapeuten de beweging van het bekken herstellen door middel van druktechnieken en oefeningen, waardoor de klachten kunnen verminderen. Als u meer informatie wilt, vertel ik u daar graag meer over.

Komen bekkenklachten vaak voor?

Chiropractors zijn wereldwijd bekend als experts op het gebied van de wervelkolom, inclusief de ingewikkelde beweging van het bekken. Bij MoveWell worden dagelijks mensen behandeld door chiropractors die gespecialiseerd zijn in SI-gewrichtsklachten en andere problemen met het bekken.

Hoe ziet onze multidisciplinaire aanpak eruit?

Bij MoveWell hebben we een veelzijdig team van specialisten op het gebied van bekkenklachten. We bieden diverse specialismen aan, waaronder chiropractie, fysiotherapie en rugrevalidatie. Dankzij onze brede expertise en omvangrijke team kunnen we een behandeling op maat bieden die het beste bij uw situatie past.

Wat zijn veel voorkomende symptomen?

Het meest voorkomende symptoom is pijn, die kan variëren in intensiteit afhankelijk van de duur en ernst van de klachten. De pijn kan worden ervaren als scherp, vermoeiend, zeurend, dof of diep. Bekkenklachten gaan vaak gepaard met de volgende symptomen:
• Pijn in de onderrug, bekken en billen.
• Pijn tijdens activiteiten zoals opstaan, staan en lopen.
• Uitstralende pijn in het been tot aan de knie.

Waar focust een therapeut zich op bij een behandeling?

Bij MoveWell behandelen we bekkenklachten door ons te richten op de hele bewegingsketen, omdat deze vaak aan de oorzaak van de klachten ligt. Onze chiropractor en fysiotherapeut richten zich op het verbeteren van de beweging van het bekken om de klachten te verminderen.

Welke nekspecialisten werken in ons rugcentrum voor de behandeling van een hernia?

Waar richten onze therapeuten zich op?

MoveWell specialisten

Bij MoveWell richten wij ons op het verbeteren van de mobiliteit. Dit doen wij door gebruik te maken van specifieke druktechnieken en geschikte behandelapparatuur. Ook geven wij oefeningen om de mobiliteit te verbeteren.

Hoe ziet het vervolg van het traject eruit?

#fysio #fysiotherapie #chiropractie #praktijk #Hilversum #movewell #movewellminute #behandeling #rugklachten #sportfysiotherapie #bekkenklachten #nekklachten

Verbetering van stabiliteit door middel van gepersonaliseerde oefeningen, begeleid door onze fysiotherapeut en/of rugrevalidatie specialist. Bij MoveWell hebben we een uitgebreide sportschool waar u onder professionele begeleiding kunt werken aan het versterken van uw spieren en conditie om uw klachten te verminderen.

De multidiciplinaire aanpak

#fysio #fysiotherapie #chiropractie #praktijk #Hilversum #movewell #movewellminute #behandeling #rugklachten #sportfysiotherapie #bekkenklachten #nekklachten

Bij MoveWell wordt er aandacht besteed aan het begrijpen van de klachten door middel van rugscholing. Er wordt gewerkt aan het verbeteren van de houding om zo de druk op de aangedane gewrichten te verminderen en de functionaliteit te verbeteren.

MoveWell Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons.
Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij Rugcentrum Hilversum MoveWell?