Na een peesplaatontsteking in mijn linker hiel in april 2014 kreeg ik pijn in mijn knieën. Ik kon de knie niet buigen, lopen en fietsen was pijnlijk. De rechterknie was na drie chiropractie behandelingen genezen. Daarna begon de linkerknie. Door een slechte doorbloeding ging de pijn in de knie niet over.

Op een gegeven moment kon ik niet meer fietsen omdat ik mijn knie niet meer kon buigen. Inmiddels was ik verhuisd naar een andere woonplaats zodat ik niet meer in de praktijk van Rodermans/Sten in behandeling was. In januari 2015 toch maar weer terug naar Sten. Tenslotte was mijn rechterknie ook in drie behandelingen genezen. Ik had er alle vertrouwen in maar toch was het spannend of het met dit lastige been ook goed zou komen en ja, na de derde behandeling was er opeens een opmerkelijke verbetering. Nog een vierde  behandeling en de knie was weer beter.

Ik ben in mijn woonplaats nog wat oefeningen gaan doen via de fysiotherapeut om de knie te versterken. Ik fiets nu weer zonder probleem 30 kilometer en lange afstand wandelen  ligt nu op 17 kilometer. Ik ben 65 jaar dus ik bouw het langzaam op maar het gaat elke week beter.

(Bron: Website MoveWell)